Om Pia

Med den rette hjælp kan alle skabe forandring

Hvem er jeg og hvad vil jeg – personligt og i mit parforhold? Hvad er vigtigt og mindre vigtigt? Hvad er formålet med livet, med os og børnene …? Hvilke værdier har jeg, har vi og bliver de efterlevet?
Er vi mere ofre og lader os styre af tilfældigheder og reaktioner end at være styrmænd i vores liv, hvor vi kender vores værd, ved hvad vi vil og bevidst skaber vores liv og parforhold?
Kan det overhovedet lade sig gøre at skabe ens eget liv?

Ja, det kan lade sig gøre at skabe forandring og få en mere unik oplevelse af sig selv, sit parforhold og familie, siger Pia Lintrup, der i dag selv nyder godt af en lang udviklingsproces.

Selvdisciplin fører til overskud

Den, jeg er i dag er, er et resultat af et bevidst arbejde med mig selv og mine mål privat og professionelt. Både den personlige udvikling i forhold til alt hvad livet indebærer af mig som person, mit parforhold, som mor og mit arbejde, som har skabt modenhed og erfaring, og via mine uddannelser som ID Lifecoach og Kognitiv Parterapeut, samt en række kurser. Men det slutter selvfølgelig ikke her, da jeg tror på, og har fundet ud af, at livet er fuld af udfordringer og glæder. Derfor sørger jeg også for at dygtiggøre mig konstant. Ligesom jeg er meget disciplineret med mit eget velbefindende. Søvn, meditation, motion, sund kost og kærlig pleje af mine nære relationer prioriterer jeg højt, da det også skaber overskud og ro til at kunne hjælpe andre mennesker. Det er vigtigt, da min fornemmeste opgave er at bruge mine evner til at finde frem til de indre svar, som vi alle sidder inde med og som kan skabe den forandring, der skal til for at leve det liv, vi drømmer om.
Jeg har tavshedspligt, er medlem af ID Lifecoachforeningen og underlagt deres regler.
Pia MangaardLintrup, Parterapeut & ID Lifecoach, Hillerød.